Kommunikationsudvalg

Kommunikationsudvalget blev dannet i foråret 2020, og vil være med til at synliggøre alle Greve Håndbolds aktiviteter. Det vil ske ved opslag på Greve Håndbolds Facebookside, og ved at dele information via Holdsport og Greve Håndbolds hjemmeside.

Den information kommunikationsudvalget skriver om, er viden de får fra klubbens bestyrelse, trænere, holdledere og andre, som har noget på hjerte, de gerne vil dele.

Vores kommunikationsudvalg består af: 
Liselotte og Eva. 
Vi kan godt bruge flere!


Herunder kan du se en kort beskrivelse af dem hver, hvor de fortæller lidt om deres tilgang til kommunikationen i Greve Håndbold.

 

Liselotte Brandstrup:

-Jeg har været mange år i klubben, som forældre, holdleder, træner, m.m. Nu drejer det sig om kommunikation. For mig skal kommunikation være limen i klubben. Den skal binde spillere, trænere, forældre, frivillige, bestyrelse og aktiviteter sammen. Den skal bidrage til glæde, begejstring og sammenhold.

 

 Eva Stage:

-Jeg har et stort hjerte for håndbold og foreningsliv - og har ”arbejdet” i/for sporten i 40 år! For Greve Håndbold i 13 år - som træner, holdleder og alt-mulig-andet. Jeg vil elske at være med til at udbrede kenskabet til vores skønne klub til så mange som muligt.

Mine opgaver i kommunikationsudvalget vil primært være: Præsentation af hold og trænere - Sponsoromtale - Diverse fra alle hold

Opgaver til hjemmeholdet og Kampprogram - Greve Håndbold (grevehaandbold.dk)

Profiler

Profile Image
Eva Stage

Facebook feed

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.