Håndboldskole 2019

DHF Håndboldskole 2019
H%c3%a5ndboldskole2019

 DHF Håndboldskole i Greve Håndbold!

Vi er så klar til mandag og vi glæder os!

Vi takker vores lokale sponsor Rema 1000 i Greve Landsby for frugt og juice!

Her info til dig, der skal deltage på håndboldskolen!

Tak fordi du vil være med – og til mange af jer – være med igen!  

Generel information

Vi vil forsøge at finde en god balance mellem den seriøse træning, hvor den enkelte spiller får lejlighed for at udvikle sig, og samtidig lave en hyggelig og rar håndboldskole, hvor der er plads til at ha’ det sjovt. Seriøs træning kan jo også være sjov!  

Mødetid:
9:00-15:00 – alle dage  
Adresse:
Greve Idrætscenter, Lillevangsvej 88, 2670 Greve   

Forplejning:
Der vil hver dag være frokost + et styk frugt Det er en god ide at medbringe ekstra frugt/nødder/rosiner – og vand! Det er vigtigt at få morgenmad hjemmefra.   

Bestilte varer
Da du tilmeldte dig, bestilte du også tøj og bold. Vi pakker ud fra de lister, vi får fra DHF… vi hjælper selvfølgelig med ombytning, hvis du mener, du har fået forkert størrelse – og kan fremvise kvittering for det.  

Styr på tingene

Medbring gerne en permanent tusch til at skrive navn på bold/tøj. Tal gerne om, at det er en go’ ide at lægge sine ting i tasken, når de ikke bruges – og selv holde styr på dem. De voksne har ikke tid til at lede efter ting.  

Børn vil gerne være sammen med deres venner…
- og det kan vi godt forstå. Men det er vigtigt at understrege, at det er trænerteamet, der har ansvar for at opdele børnene i grupper. Det sker primært ud fra alder, men i løbet af den første dag, kan der ske justeringer baseret på fysisk- og håndboldfaglig kunnen. Vi kan derfor ikke garantere, at man komme på hold med ”bedste vennen”. Der vil være fælles pauser, hvor man kan være sammen. Vi erfarer dog også at børn sagtens kan være sammen med andre børn, end dem de plejer at gå sammen med :-)  

Afbud

Der tilbagebetales ikke penge ved afmelding nu… og du får selvfølgelig din håndboldpakke.  

Vi glæder os helt vildt!

Tovholdere
Kristian Schulze-Koops
Liselotte Brandstrup

Facebook feed