Kommunikationsudvalg

Hvis du har noget på hjerte, kan du kontakte os og så hjælper vi gerne!

Kommunikationsudvalget blev dannet i foråret 2020, og vil være med til at synliggøre alle Greve Håndbolds aktiviteter. Det vil ske ved opslag på Greve Håndbolds Facebookside, og ved at dele information via Holdsport og Greve Håndbolds hjemmeside.

Den information kommunikationsudvalget skriver om, er viden de får fra klubbens bestyrelse, trænere, holdledere og andre, som har noget på hjerte, de gerne vil dele.

Vores kommunikationsudvalg består af: 
Liselotte, Christina, Sanne og Eva. 


Herunder kan du se en kort beskrivelse af dem hver, hvor de fortæller lidt om deres tilgang til kommunikationen i Greve Håndbold.

 

Liselotte Brandstrup:

-Jeg har været mange år i klubben, som forældre, holdleder, træner, m.m. Nu drejer det sig om kommunikation. For mig skal kommunikation være limen i klubben. Den skal binde spillere, trænere, forældre, frivillige, bestyrelse og aktiviteter sammen. Den skal bidrage til glæde, begejstring og sammenhold.

 

Christina Kjer Ruest:

-Håndbold skal være sjovt at spille og det er det i Greve! Det skal vi ud og vise til både medlemmer og ikke medlemmerne. Vi skal have mere fokus på arrangementer og aktiviteter i hallen - og det skal være let at se hvornår der sker noget i klubben.

 

Sanne Teute:

-Greve Håndbold er en nytænkende klub, der tilbyder professionel træning, og samtidig passer på deres medlemmer. For at tydeliggøre hvad vi står for som klub, vil vi gerne løfte kommunikationen til et højere niveau. Det vil vi gøre med åben og levende kommunikation, både på Facebook, Holdsport og lokalaviser.

 

Eva Stage:

-Jeg har et stort hjerte for håndbold og foreningsliv - og har ”arbejdet” i/for sporten i 40 år! For Greve Håndbold i 13 år - som træner, holdleder og alt-mulig-andet. Jeg vil elske at være med til at udbrede kenskabet til vores skønne klub til så mange som muligt.

Mine opgaver i kommunikationsudvalget vil primært være: Præsentation af hold og trænere - Sponsoromtale - Diverse fra alle hold


Profiler
File
Sanne Teute
File
Eva Stage
File
Liselotte Brandstrup
CR
Christina Ruest
Facebook feed