Klubnyheder

Ungdomsafslutning sæson 18/19

29.03.2019

Kære Alle

 

Selvom vi rykker årgange pr.29/4 og træner videre, skal vi da stadig holde sæsonafslutning!

Hvis ikke I allerede har sat kryds i kalenderen til den årlige ungdomsafslutning, så skal det sættes nu – FREDAG d. 26. april kl. 18.00 – 22.00 i Damager hallen!

 

Her hygger vi og siger pænt farvel til sæsonen 2018/2019 og til de gamle årgange. Ligeledes er det denne aften, at vi kårer årets spiller på holdet.  

Da vi har brug for hjælp med opsætning af borde/stole bedes U12 piger og drenge komme kl. 17.30. Og ligeledes vil det være super, hvis U14 og U16 pigerne vil blive og hjælpe med at rydde op efter festen.

Hver spiller/familie skal medbringe en ret til mindst 4 personer til holdets egen buffet, der bliver sat for enden af holdets bord. Det vil sige er man u8 spiller, tage man mad fra u8’s buffet. 

Holdleder bedes koordinere, hvilken ret hver familie medbringer.

Derudover medbringes service (bestik, tallerken, glas, kaffekop) til egen familie. Medbring selv drikkevare og kaffe, hvis man skal have det. Skulle der være nogen, der vil bage en kage til kaffen, så vil det jo være super! Tilmelding til denne hyggelige aften skal ske i holdsport og inden d. 19 april  

 

Glæder os til at se jer alle til en hyggelig aften!

På snarligt gensyn/

Bestyrelsen i

Greve Håndbold

Klubnyheder