Klubnyheder

POSEUDDELING – Lørdag d. 9 Marts 2019

04.03.2019

LØRDAG DEN 9. MARTS 2019 kl. 9.00-14.00

Hvad pokker er poseuddeling? Greve Håndbold uddeler de ruller med plastik-skraldeposer til glas, pap, dåser m.m., som alle kommunens husstande bruger, når de stiller storskrald ud. 

Mød op til en hyggelig og aktiv formiddag med masser af frisk luft, god motion, socialt samvær og økonomisk gevinst - til hele klubbens fordel. J Vi har uddelt skraldeposer i nogle år, og ved, at det er vigtigt, at alle støtter op om denne opgave. Dels fordi det er en stor opgave - 14.000 ruller poser skal uddeles -  dels fordi det giver penge i kassen! J

Vi møder ind fra kl. 9.00, og der er sodavand, øl og grillpølser til alle kl. 14.00, når vi alle sammen er helt færdige.

Når man er færdig med sin rute, skal man komme tilbage og se, om man skal hjælpe nogen - man skal ikke bare køre hjem. Jo mere vi hjælpes ad, jo hurtigere er vi færdige J

Hvis man undtagelsesvis ikke kan deltage lørdag, må man tage sin tørn om søndagen eller i den efterfølgende uge. Aftal nærmere med træner/holdleder.   

  Lidt praktisk information:

Vi mødes fra klokken 09.00 (se nedenfor) hos RenoNorden, Hundigevej. Når man kommer fra Lillevangsvej, er det til venstre i T-krydset, og så er det lige efter broen over motorvejen. Grunden til de forskellige mødetidspunkter er at undgå kaos, når poserne hentes.

·         Tidspunkt ved uddeling af poser:

o   U10 Piger og Drenge samt Herre Senior, klokken 9.00

o   U12 Piger og Drenge, klokken 9.15

o   U14 Piger og Dame Senior/Old Gilrs, klokken 9.30

o   U16 Piger og U18 Piger klokken 9.45

·         Tag bil (husk at tømme bagagerummet!) og evt. en trailer med.

·         Hvis du ikke har bil, har vi stadig brug for din arbejdskraft.

·         På dagen finder forældre/børn sammen, og tager 1-2 ruter sammen. Spørg evt. træner/holdleder/arrangør om hjælp til dette.  

·         Da poserne er forholdsvis tunge, kan det være en stor hjælp at tage en stor taske eller et net med til at fylde poser i, så man ikke hele tiden skal tilbage til bilen for at tage flere poser.

·         Efter aftale med kommunen skal poserne lægges (ikke kastes) helt ind ved hoveddøren.

 

Tilmelding SENEST onsdag d. 7/3 2017 i holdsport.

Vi håber på kæmpe opbakning i lighed med tidligere år og glæder os til at se jer!

De bedste hilsner Bestyrelsen i Greve Håndbold

Klubnyheder