Vil du være holdleder?

Nedenfor er opgaverne som relateres til en holdleder for et hold beskrevet. Vi håber, at du har lyst til at være aktiv forældre i Greve Håndbold. Du vil fra det øjeblik, at du melder dig, være værdsat af hele klubben og specielt af dit hold spillere og deres træner.

Som holdleder er du for det meste sammen med træneren placeret på spillerbænken under kampene. Det vil sige det er dig der f.eks. trøster en spiller der eventuelt er kommet til skade, afhjælper en eventuel forkølelse med et lommetørklæde, sætter et plaster på en ørering, lægger is på en forvredet fod og lignende.

Ved deltagelse i stævner er det ønskeligt om holdlederen er til stede, således at der er en praktisk person omkring holdet og træneren. Hvis stævnet er med overnatning er det vigtigt at huske på, specielt når det gælder pigehold, at der altid skal sove en voksen kvinde sammen med børnene. Hvis holdlederen ikke selv kan være der (måske fordi holdlederen er en hamJ , er det ønskeligt om holdlederen da vil være behjælpelig med at finde en "sovende mor".

Det er også holdlederen der udfylder holdkortet. Holdkortet skal udfyldes inden kampstart. Det er ganske simpelt et kort hvori spillernes for- og efternavne, fødselsår og trøjenummer er anført.

Som holdleder skal du sammen med kontaktforældrene udenfor banen være med til at aflaste træneren med alle de praktiske ting der er omkring et håndboldhold, sådan at træneren kan "nøjes" med at tage sig af selve træningen og kampene,

NB: Det er meget vigtigt at du udpeger en stedfortrædende holdleder i de tilfælde hvor du ikke kan være med til kampene, således at det ikke bliver trænerens problem. Se eventuelt på jeres køre- og vaskeplan for at finde en, du ved vil være der.

Holdlederne skal så vidt det overhovedet er muligt – sammen med kontaktforældrene - få holdets øvrige forældre til at tilmelde sig, når klubben behøver hjælp ved afholdelse af arrangementer.

Vi håber at dette skriv har bragt dig nærmere omkring dit valg om at bakke op omkring dit barns håndbold. Vi ser frem til din hjælp!

Skulle der opstå andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte formanden eller ungdomsformanden for klubben. 

De venligste håndboldhilsner

Bestyrelsen for Greve Håndbold

Facebook feed