Vil du være kontakt forældre?

Fra det øjeblik du leder dig vælge som kontaktforældre i Greve Håndbold, vil du være værdsat af hele klubben, og specielt af dit barns holds spillere og deres træner.

Som kontaktforældre er du en af dem som udenfor banen skal være med til at aflaste træneren med alle de praktiske ting der er omkring et håndboldhold, sådan at træneren kan "nøjes" med at tage sig af selve træningen og kampene.

Vi håber at der på dit barns hold er flere forældre som har lyst til at melde sig til at være "kontaktforældre" Som kontaktforældre menes ikke kun barnets forældre, det kunne også sagtens være en bedsteforældre.. 

Opgaverne der ønskes fordelt blandt kontaktforældrene er f.eks.:

Udarbejde, ajourføre og uddele telefon/e-mail liste til dit hold.  
Udarbejde og uddele vaske-og køreplan vedrørende de planlagte kampe – hvis holdet har vanddunke kan der eventuelt også laves en plan over hvem der til hver kamp har ansvar for at de er gjort rent og fyldt op.  
Udarbejde og uddele kampsedler med hensyn til spillested, mødetid og mødested.  
I samråd med træneren udarbejde og uddele sedler vedrørende tilmeldinger til stævner. NB. Alle hold (træneren) får tildelt en bankkonto i Jyske Bank, hvortil alle betalinger til stævner og øvrige arrangementer foretages til. Der er således ikke tale om, at holdlederen skal inddrive penge.  
Udarbejde relevante sedler i forbindelse med arrangementer i samråd med trænerens bestyrelses kontaktperson.
 

Opgaven kan også være at føle et ansvar for at holdet også socialt fungerer og har det sjovt. Uanset holdets alder, vækker det f.eks. altid STOR begejstring når der er bagt en kage.

Da vi jo som forældre alligevel bruger meget tid i hallerne rundt omkring for at se vores børn spille håndbold, kan kontaktforældrene også være igangsætter for nogle sociale tiltag blandt forældrene – det kunne være at starte en turnus til at tage kaffe/the med – vi kan jo lige så godt gøre os det behageligt og det smitter fantastisk af på børnene, når også vi har det sjovt og hyggeligt.

Vi håber at dette skriv har bragt dig nærmere omkring dit valg om at bakke op omkring dit barns håndbold. Vi ser frem til din hjælp!

Skulle der opstå andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte formanden eller ungdomsformanden for klubben.

De venligste håndboldhilsner

Bestyrelsen for Greve Håndbold

Facebook feed